Zur Startseite

KNX Technische Raad (KTB)

Technische Raad (KTB),  Convenor Dominique Beck - Hager Electro SA, verantwoordelijk voor de goedkeuring en de ontwikkeling van de KNX-standaard, inclusief de systeem- en testspecificaties en de regulering van de certificaten. KTB is het hoogste technische beslissingsorgaan bij KNX. KTB is evenzeer verantwoordelijk voor het overbrengen van onderdelen van de KNX-standaard naar de bevoegde internationale standaardisatie-comités.

WG System

Bereik: Deze werkgroep is verantwoordelijk voor   het uitwerken van uitbreidingen van de KNX-Systeemspecificaties.

WG Interworking

Bereik: Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de actualisering van het KNX Interworking model, goedkeuring van nieuwe KNX functionele blokken en goedkeuring van nieuwe KNX gestandaardiseerde Datapoint Types.

WG Certification

Bereik: Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de update van de certificatie-handleiding (documenteren van de certificatieprocedure), de hardware-eisen voor certificering en de testspecificaties.

WG International Standardisation

Bereik: Deze werkgroep bepaalt de strategie voor de standaardisering van het KNX-systeem in internationale normalisatie-instellingen (CENELEC, CEN, ISO, ISO/IEC).

WG Training

Bereik: Deze werkgroep is verantwoordelijk voor de update van de KNX Trainingsdocumentatie en de vereisten voor KNX opleidingscentra.