Zur Startseite

Over ETS

Wat is ETS?

ETS betekent Engineering Tool Software; fabrikantonafhankelijke software voor het ontwerpen en configureren van intelligente woning- en gebouwbeheersinstallaties met het KNX-systeem. ETS is software gemaakt voor op Windows© gebaseerde computers.

Waarom ETS?

KNX als oprichter en eigenaar van de KNX-standaard zorgt met ETS voor een configuratietool, die de facto onderdeel is van de KNX-standaard. ETS maakt dus ook deel uit van het KNX-systeem, wat resulteert in een aantal belangrijke voordelen:

  1. gegarandeerde maximum compatibiliteit van de ETS-software met de KNX-standaard
  2. alle productdatabanken met gecertificeerde producten van alle KNX-fabrikanten kunnen in ETS worden geïmporteerd
  3. backwards compatibiliteit van ETS met data en projecten van eerdere ETS-versies (tot ETS2), ETS bewaart de resultaten en laat bewerken toe
  4. overal ter wereld gebruiken planners en installateurs één en dezelfde tool voor elk KNX-project en voor elk KNX-gecertificeerd product wat betrouwbare data-uitwisseling garandeert.

Wie gebruikt ETS?

ETS richt zich op alle gebruikers van het KNX-systeem, zowel nieuwkomers als geschoolde en ervaren KNX-partners en -installateurs.

Om een optimaal resultaat te bereiken voor alle gebruikers, biedt KNX, afhankelijk van de kennis van de gebruiker, verschillende ETS-versies en tools voor verschillende doelgroepen aan en dit rechtstreeks in de software zelf. Momenteel zijn dit de drie essentiële ETS5 versies:

  • ETS5 Demo:                     gratis testversies, heel kleine testprojecten
  • ETS5 Lite:                         kleine tot middelgrote projecten
  • ETS5 Professional:         alle projectgrootten; alle functies

Continu Upgraden – onze betrokkenheid

We introduceerden ETS op de markt in 1993 en sindsdien hebben we constant onderhoud gepleegd en upgrades van de software ontwikkeld tegen voordelige voorwaarden. Elk jaar, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, blijven we investeren in continuïteit en verbeteringen, in uw voordeel.

Brochures