Over ETS Apps

Wat zijn ETS Apps?

Er zijn Apps voor de iPhone, voor smartphones, voor tablets - en nu zijn er nieuwe KNX Apps voor de Engineering Tool Software ETS. In principe volstaat de ETS Professional voor gebruikers die KNX-systemen willen installeren en configureren. Net als bij mobiele telefoons, worden er soms extra functies gewenst bij het gebruik van KNX. Met het concept van de ETS Apps, heeft KNX Association de perfecte oplossing gevonden. ETS blijft zo open voor toekomstige wensen van gebruikers en technische ontwikkelingen.

Compatibiliteit verzekerd

De Apps worden ontwikkeld door KNX-leden. Individuele applicaties kunnen worden gecreëerd dankzij de meegeleverde API, die al een groot aantal basisfuncties bevat. De compatibiliteit van het gehele systeem wordt gewaarborgd, want alle Apps worden eerst gevalideerd door KNX Association en zullen alleen beschikbaar zijn via My KNX. ETS-gebruikers die extra functies wensen, hoeven de Apps slechts te downloaden, te installeren en vrij te geven om van deze extra’s te kunnen genieten.

Felxibiliteit op maat

Met de ETS Apps, presenteert KNX een concept om de Engineering Tool Software ETS aan te passen aan wereldwijd groeiende behoeften. ETS kan worden aangepast aan de individuele behoeften met behoud van compatibiliteit. Vooral KNX-experts zullen baat hebben bij de transparantie en de snellere configuratie die gepaard gaat met deze extra tools. Bovendien kunnen KNX-leden nu hun eigen Apps ontwikkelen op maat gemaakt voor hun verschillende productkenmerken en zo nog meer flexibiliteit bieden. ETS Apps kunnen worden geactiveerd na het vrijgeven van ETS.

Systeemvereisten

ETS Apps zijn ETS-uitbreidingen.Om deze te kunnen gebruiken, moet het volgende van toepassing zijn:

  • Een geïnstalleerde en werkende ETS 4.1 (of nieuwer), de systeemvereisten voor ETS5/ETS4 en de ETS Apps.
  • Een geïnstalleerde Professional/Supplementary of Lite-licentie. ETS Apps kunnen niet worden gebruikt in een ETS Demo versie.
  • Elke ETS App vereist een specifieke licentie, deze licenties vindt u in My KNX.

Opmerking: Sommige ETS Apps kunnen extra vereisten hebben zoals internettoegang, een specifieke databank server of specifieke printer. Deze extra vereisten zijn de verantwoordelijkheid van de ETS App ontwikkelaar en kunt u hier vinden.

Brochures