Zur Startseite

KNX-gecertificeerde Cursussen

Voor de opleidingscentra die cursussen aanbieden die aan de vereisten van KNX Association in Brussel voldoen, is het mogelijk om certificering aan te vragen. KNX Association heeft hiervoor een certificeringsregeling voor opleidingscentra om wereldwijd minimumvoorwaarden te garanderen voor alle instituten die de KNX-cursus (of gelijkaardige cursussen) geven. Op deze manier kan iedereen overal in de wereld die geïnteresseerd is in de KNX-technologie een KNX-opleiding bijwonen bij één van de ondertussen meer dan 300 opleidingscentra in 56 landen, waar men er zeker van is de minimum gestandaardiseerde KNX-kennis te kunnen vergaren.

De certificeringsregeling voor opleidingscentra bestaat uit drie verschillende soorten opleidingen die gestandaardiseerd zijn en alleen worden aangeboden door gecertificeerde KNX-opleidingscentra.

Bent u geïnteresseerd in één van de gecertificeerde KNX-opleidingen? Neem dan contact op met het opleidingscentrum dat u het meeste aanstaat. De volledige lijst van gecertificeerde KNX-opleidingscentra vindt u hier.