Zur Startseite

Nieuws

27.06.2016   Workshop ETS 5.5 biedt kennisimpuls aan KNX Professionals

Speciaal voor de leden van de KNX Professionals organiseert KNX in samenwerking met de Thomas More hogeschool in St. Katelijne-Waver op 17 november een workshop ETS 5.5. De opleiding is bedoeld voor mensen die nog niet of pas zeer recent zijn overgeschakeld van een oudere ETS-versie naar werken met ETS 5. Leden van de KNX Professionals België hebben met maximaal twee medewerkers gratis toegang tot de workshop. Niet-leden van de KNX Professionals betalen 50 euro (excl. BTW en administratiekosten).

Inhoud van de workshop

Tijdens de workshop zal de KNX-tutor onder meer de nieuwe databasestructuur toelichten. Verder komen ook de nieuwe manier van licentiegebruik aan de orde en de omzetting van projecten uit vorige versies naar de huidige ETS-versie. Aan de hand van een praktische oefening zullen de deelnemers ervaring opdoen met het gebruik van ETS 5. Bij de workshop wordt gebruik gemaakt van de meest recente ETS-versie 5.5.

Aanmelden

De workshop vindt plaats op 17 november, van 14 tot 17 uur bij de Thomas More hogeschool, Campus de Nayer, Jan-Pieter De Nayerlaan 5, 2860 St. Katelijne-Waver. KNX-tutor is Jan Derua. Heeft u interesse om aan deze workshop deel te nemen, schrijf u vóór 30 oktober in via de website van Eventbrite. Wees er snel bij, want vol is vol