Zur Startseite

Nieuws

08.02.2017   Netwerk van KNX Professionals en KNX fabrikanten presenteren zich op BATIBOUW 2017

De KNX Professionals en KNX-fabrikanten, samen verenigd in KNX België, presenteren zich op BATIBOUW 2017. In de stand Hal 09/207 informeren zij bezoekers over de laatste ontwikkelingen op het gebied van huisautomatisering. Van 16 tot en met 26 februari kunnen belangstellenden in de nieuw ontworpen stand fraaie voorbeelden zien van nieuwe producten en integraties van KNX met een specifieke functie of toepassing.

De nieuwe stand van KNX België bestaat uit drie prominente onderdelen: een informatiebalie, vier zuilen met in totaal 14 verschillende panelen en twee gesprekstafels met elk een eigen beeldscherm. Deze drie onderdelen zijn erop gericht om bezoekers optimaal te informeren en de bijbehorende visuele ondersteuning te kunnen geven.

Informatiebalie Bezoekers die meer willen weten over KNX kunnen op de stand van KNX België terecht bij de informatiebalie. Hier liggen verschillende brochures over KNX, KNX-producten en KNX Professionals klaar. Elke dag zijn er verschillende leden aanwezig om geïnteresseerde bezoekers informatie te geven over de mogelijkheden en de producten van KNX.

Aanwezige fabrikanten Op de stand van KNX België zijn, met name op de eerste twee dagen van de beurs, de vertegenwoordigers van de fabrikanten beschikbaar. Een groot aantal van deze fabrikanten hebben een paneel ingericht om bezoekers hun laatste producten te laten zien. Daarnaast zijn op de stand van KNX België ook verschillende KNX systeem integratoren en KNX installateurs aanwezig, waarvan zes leden ook een KNX-integratie op een van de panelen tonen.

Gesprektafels De stand van KNX België heeft verder twee tafels waaraan KNX Professionals gesprekken kunnen voeren met belangstellende bezoekers. Boven de tafel hangt een beeldscherm die de professionals kunnen koppelen aan een laptop of tablet, zodat zij hun informatie, schetsen of tekeningen op een groot scherm aan een breed publiek kunnen tonen.

Over BATIBOUW BATIBOUW is de grootste bouw-, renovatie- en interieurbeurs in België voor particulieren en professionelen. De beurs vindt plaats in de Brussels Expo en wordt dit jaar gehouden van 16 tot en met 26 februari. Meer informatie over BATIBOUW 2017 staat op de website van BATIBOUW: www.batibouw.com/