Zur Startseite

Nieuws

23.06.2016   KNX-netwerkbijeenkomst over innovatieve internetkoppelingen en -combinaties

Op 8 september organiseert KNX voor haar netwerk en alle andere belangstellenden een netwerkbijeenkomst bij de Thomas More hogeschool in St. Katelijne-Waver. Deze bijeenkomst staat vooral in het teken van de innovatieve koppelingen en combinaties met op internet gebaseerde woning- en gebouwautomatisering. Door de opkomst van Internet of Things en de ontwikkeling van KNX Webservices wordt het integreren van KNX met innovatieve internetapplicaties steeds toegankelijker.

Marktontwikkelingen

Tijdens de bijeenkomst zullen enkele key-note sprekers de actuele marktontwikkelingen schetsen en ingaan op specifieke kenmerken van deze trend. Een onderwerp is de perceptie van Internet of Things: hoe snel gaat deze ontwikkeling, wat kan de eindgebruiker ermee en hoe beleeft een consument deze technologie?

Innovatieve toepassingen

Daarnaast zullen ook innovatieve KNX-bedrijven de kans krijgen om de door hen ontwikkelde koppelingen te tonen én te demonstreren. Denk daarbij aan KNX-systemen die kunnen worden gekoppeld aan op internet gebaseerde technologieën. Vanzelfsprekend is er aan het einde van de netwerkbijeenkomst volop ruimte voor informele gesprekken en een bezoek aan de mini-beurs waarop de KNX-fabrikanten hun nieuwste producten en systemen laten zien. Kortom, een boeiende themadag die u niet mag missen.

Het complete programma van de dag is beschikbaar via de knop Downloads hieronder. Inschrijven kan nu al, via de website van Eventbrite.