Zur Startseite

Nieuws

28.06.2016   Gezocht: Kandidaten voor de KNX Innovation Award

Tijdens de KNX-netwerkbijeenkomst op 8 september reikt KNX België de KNX Innovation Award uit. Deze onderscheiding wordt dit jaar toegekend aan een KNX-specialist met het meest innovatieve KNX-project. De award is een initiatief van KNX België in samenwerking met Nelectra en Fedelec. De jury bestaat uit deskundigen, afkomstig uit de organisaties die deze prijs organiseren.

Wilt u een project indienen, dan moet het project aan een paar voorwaarden voldoen. - het project moet inmiddels zijn opgeleverd, waarbij de opleverdatum niet ouder is dan twee jaar; - het ingediende project dient in België te liggen; - De indiener van het project moet lid zijn van de KNX Professionals België of van een erkende beroepsvereniging; - De KNX Professional of erkende installateur moet zelf betrokken zijn geweest bij de realisatie van het project.

Selectiecriteria

De jury zal bij de beoordeling letten op een drietal aspecten en zal op basis daarvan een totaaloordeel bepalen. Het project dat het beste scoort op alle selectiecriteria, wordt de uiteindelijke winnaar. De criteria zijn: • Innovatie: wat is de complexiteit van het project en hoe is de integratie van KNX met andere systemen opgelost. • Commercieel: was is de marktpotentie van deze oplossing voor andere projecten. • Originaliteit: hoe bijzonder is het project en wat is de voorbeeldfunctie voor KNX. • Totaaloordeel: welk project is in zijn totaliteit het beste voorbeeld voor een innovatief KNX-project.

Mooie prijzen

De winnaar ontvangt een mooie trofee maar daarbij ook en gratis licentie van de nieuwe ETS 5.5 programmeertool. De nummers twee en drie ontvangen een voucher voor één of meer ETS apps.

Project indienen

Wilt u een project voor de KNX Innovation Award indienen, dan kunt u tot uiterlijk 25 augustus 2016 een inschrijvingsformulier downloaden of opvragen, en insturen via een e-mail naar .