Zur Startseite

Argumenten voor investeerders

KNX is een overeenkomst tussen een groot aantal fabrikanten die een open busstructuur hebben ontwikkeld, waarmee alle systemen in uw woning kunnen worden geregeld, gekoppeld en gecontroleerd.

Zodra u in KNX investeert, zal u investeren in:

Wereldwijde standaard

Standaard

Een internationale standaard, dus toekomstbestendig. KNX-technologie is goedgekeurd als: internationale norm ISO/IEC 14543-3, de Europese norm EN 50090, EN 13321-1 & EN1332-2, de Chinese standaard GB/T 20965 en de Amerikaanse norm ANSI / ASHRAE 135.

Hoge kwaliteit en gecertificeerde producten

Standaard

KNX staat voor hoge productkwaliteit: KNX Association vereist een hoog niveau van productie- en kwaliteitscontrole tijdens alle stadia van de productcyclus. Dus alle fabricerende leden moeten de ISO 9001-norm in acht nemen voordat ze in aanmerking kunnen komen voor KNX-productcertificatie. Elk apparaat moet bovendien de test doorstaan van de KNX-testlaboratoria.

 

Open systeem

Open system

KNX is een standaard en meer dan 340 bedrijven zetten in op ons. U beschikt over een groot en breed scala van keuzes voor het ontwerp van de componenten. Elke voorkeur kan geleverd worden.

Laag energieverbruik

Laag energieverbuik

Er is een constante stijging van de olie- en energieprijzen. Maar automatisering biedt mogelijkheden en voordelen. Met de juiste aanpassing van de parameters van verwarming, verlichting, rolluiksturing, enz. en de communicatie hiertussen, kunt u uw energieverbruik drastisch verlagen.

 

Flexibiliteit

Flexibiliteit

KNX ondersteunt alle communicatiemiddelen, zoals: Twisted Pair, Power Line, Radio Frequentie & IP/Ethernet. KNX kan worden gebruikt in zowel nieuwe als bestaande gebouwen. Daarom kunnen KNX-installaties gemakkelijk worden uitgebreid en aangepast aan nieuwe behoeften.

Facility Management

Facility management

Alle apparaten kunnen worden gebundeld en geïntegreerd in de KNX-systemen. Schakelactuatoren sturen alle apparaten, stroomdetectoren nemen operationele standen op, waterdetectoren nemen lekken waar en melden deze.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Het KNX-systeem is al ongeveer 20 jaar op de markt, maar ook onderdelen van de eerste generatie zijn nog steeds compatibel met de huidige productlijn. Sterker nog, de onderdelen zijn nog in uitstekende staat en vervullen hun functie goed.

Alle mogelijke applicaties

Alle mogelijke applicaties

Alle mogelijke toepassingen en functies, denk aan verlichting, rolluiksturing voor het beheer van de veiligheid, verwarming, ventilatie, airconditioning, monitoring, alarmsystemen, waterbeheer, energiemanagement, metersystemen, evenals huishoudelijke apparaten, audio en nog veel meer.

 

Wilt u in de toekomst investeren? Investeer in KNX!