Zur Startseite

Word ETS App-ontwikkelaar

Wie kan er ETS App-ontwikkelaar worden?

De eerste stap voor een ontwikkelaar die de ETS App-wereld wil toetreden is KNX Member worden van KNX Association. Ieder bedrijf of individu dat bezig is met de ontwikkeling van software kan een ETS App-ontwikkelaar worden. Iedereen die het resultaat van zijn softwareontwikkeling of uitbreiding van ETS-functies wil delen met de KNX-gemeenschap is welkom.

ETS App-ontwikkelingsprocedure

Hebt u al een idee voor een ETS App? U hebt een innovatieve geest? Dan bent u klaar om te starten!

Fase Toelichting fase Geschatte tijd

Start uw ETS App-ontwikkeling

Maak een account aan in My KNX en download de ETS software ontwikkelingskit (ETS SDK) en de handleiding van de ETS App Validatietool.

Kan niet worden geschat

Word een KNX Member

Wanneer u KNX Member wordt, krijgt u alle nodige technische ondersteuning om te starten met de ontwikkeling van uw ETS App. Wij zullen u assisteren bij elk probleem dat u ondervindt.

3 tot 15 dagen

Vraag een ETS App-ontwikkelaarsprofiel aan

Wanneer u klaar bent om uw ETS App te testen, vraag KNX om uw status te veranderen in ETS App ontwikkelaar en krijg toegang tot de ETS App validatietool

3 tot 15 dagen

Upload & Valideer uw ETS App

Wanneer uw ETS App ontwikkeld is, kan u deze uploaden en validering aanvragen  zodat deze aangeboden kan worden in My KNX. Enkel gevalideerde ETS Apps kunnen geïnstalleerd en gebruikt worden in ETS. Dit voorkomt onbevoegd gebruik van uw ETS Apps. Wanneer uw ETS App gevalideerd is, kan u kiezen deze ‘privé’ te houden. Dit betekent enkel voor uw eigen gebruik. U kan deze ook publiek maken, zodat iedereen deze kan downloaden en gebruiken.

3 tot 5 dagen

Start met de verkoop van uw ETS App

Vanaf nu kan u uw ETS App verkopen in My KNX!

Onmiddellijk

ETS App-ontwikkelingskosten

Hieronder vindt u de kosten voor ETS App-ontwikkeling:

Naam van betaling Bedrag in Euro Type van betaling

Word KNX Member

1 000 €

Jaarlijks; minimum ‘Interested Party’-categorie (aangegeven prijs voor bedrijven met minder dan 100 werknemers wereldwijd), toetreden onder een andere categorie is ook mogelijk. Kijk hiervoor bij alle types lidmaatschap.

Toegang tot de ETS App-validatietool

1 000 €

Eenmalige betaling

Validatie van de initiële ETS App

900 €

Voor elke nieuwe gevalideerde ETS App

Validatie van geüpgrade ETS App

250 €

Voor elke geüpgrade te valideren ETS App

Validatie van een geüpdate ETS App

25 €

Voor elke geüpdate te valideren ETS App

Validatie van een commerciële of technische herverpakking van een ETS App

45 €

Voor elke herverpakking van een bestaande ETS App

Voor elke betaalde ETS App

25 % van de klantenprijs

Voor elke verkochte ETS App; bovenop minimum bedrag van 1000 € per jaar voor bedrijven met minder dan 100 werknemers wereldwijd en 2000 € voor bedrijven met meer dan 100 werknemers wereldwijd.

Terugbetaling voor verkochte ETS Apps voor ontwikkelaars

Elk kwartaal, of als alternatief bij een bruto omzet van minstens 5 000 €, levert KNX Association een overzicht van de omzet aan de ontwikkelaar. Dit overzicht geeft de ontwikkelaar het recht om KNX Association te factureren. KNX Association factureert de ontwikkelaar voor de gedownloade gratis ETS Apps. In onderling overleg kunnen zulke kosten ook worden afgetrokken van de facturatie van KNX Association aan de ontwikkelaar.

ETS App-verkoop en ondersteuning

De ondersteuning voor ETS Apps wordt altijd afgehandeld via My KNX. ETS App-ontwikkelaars kunnen dus ondersteuning geven vanuit hun speciale ETS App-ontwikkelaaraccount voor hun verkochte ETS Apps, maar ze kunnen deze ook zelf gebruiken voor ontwikkelingsvragen. Wij zorgen voor u voor de verkoop en ondersteuningsactiviteiten, wat de verkoop- en ondersteuningsprocedure een stuk eenvoudiger maakt.

Brochures