Zur Startseite

ETS Apps ontwikkelen

Wat is een ETS App?

Een ETS App is een softwaretoevoeging die gebruikt kan worden in ETS. Het doel van een ETS App is de ETS uitbreiden met functies die op maat gemaakt zijn voor de KNX-systeemintegratoren. Elke bestaande software kan aangepast worden aan de ETS-interface door middel van de ETS SDK. Bovendien is er bij het toevoegen van nieuwe ETS Apps geen nieuwe samenstelling van ETS nodig. Het is plug & play-software. Een ETS App is vergelijkbaar met add-ons voor internet browsers of Apps voor smart phones, maar kan enkel worden gebruikt in ETS en wordt exclusief verkocht in My KNX.

Voordelen voor ETS Apps-ontwikkelaars

Breid uw markt uit met alle ETS-gebruikers
ETS Apps worden alleen verkocht in My KNX. Gebruikers uit meer dan 125 landen zijn potentiële kopers van uw ETS Apps.

Geef uw bedrijf een internationale boost
Presenteer uw ETS Apps in de KNX Journal. De KNX Journal wordt gelezen door meer dan 80.000 geabonneerden wereldwijd, dus dit is uitstekende publiciteit voor uw ETS Apps én uw bedrijf.

Krijg toegang tot alle specifieke tools
Als u ETS App-ontwikkelaar wordt, krijgt u directe toegang tot de ETS App-validatietool en de ETS-software ontwikkelingskit.

Beheer zelf uw ETS Apps
U kunt snel en eenvoudig uw ETS Apps beheren via de ETS Apps-ontwikkelaarsaccount in My KNX. U kunt nakijken hoeveel klanten uw ETS Apps kochten en uw eigen verkoopstatistieken maken.

Extra naambekendheid buiten de KNX-vereniging
KNX promoot uw bedrijf door het tonen van uw logo op evenementen (beurzen, seminaries, workshops, enz.).

Gebruik het KNX-logo als uithangbord voor uw bedrijf
Leden kunnen het KNX Member-logo gebruiken op al hun bedrijfsgerelateerde en promotionele documenten (briefpapier, omslagen, visitekaartjes, enz.).

Een wereld vol zakelijke mogelijkheden – één contact: KNX
KNX biedt een wereld van zakelijke mogelijkheden met een één My KNX, één account en één plaats voor ondersteuning.

Vergroot uw wereldwijde zichtbaarheid via de KNX website
Uw bedrijf en contactgegevens worden weergegeven op de internationale KNX-website, u maakt deel uit van een gemeenschap van meer dan 125 landen.

Brochures

Verwante Links