Zur Startseite

Specifieke pagina’s

Hieronder vindt u een overzicht van de nieuwste microsites over specifieke onderwerpen.

ETS Inside

ETS Inside

Met ETS Inside kunt u alle voordelen van de succesvolle KNX-standaard bieden in een gebruiksvriendelijke mobiele applicatie die uw klanten in staat stelt de installatie zelf te configureren.

 
KNX IoT

KNX IoT

Met de introductie van KNX Web Services onderstreept KNX haar leidende positie en opent ze nieuwe deuren voor de werking en visualisatie van KNX-systemen.

 
 
KNX Secure

KNX Secure

De nieuwe webpagina KNX Secure biedt u alle informatie en materialen over veiligheidsmaatregelen, die geïmplementeerd zijn in de KNX standaard.

 
Start @ KNX

Start@KNX

“Start@KNX” geeft een overzicht van de verschillende trainingsopties, begeleidend  materiaal en ook vermeldt de site hoe u uw kennis van KNX kunt vergroten.

 
 
HVAC

HVAC

Naast de bestaande aansturing van verlichting en zonwering, vormen met name de toepassingen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) een essentieel onderdeel van moderne woning- en gebouwautomatisering met KNX.

 
KNX development

KNX Ontwikkeling

Bent u geïnteresseerd in KNX Ontwikkelingen? Op de nieuwe microsite over ontwikkeling vindt u alle informatie en stappen die u moet volgen om voor KNX succesvol componenten te ontwikkelen. 

 
 
KNX city

KNX city

KNX biedt oplossingen voor slimme metingen, elektrische voertuigen, verbetering van energie-efficiëntie, energieopwekking en -management, belasting- en tariefbeheer en communicatie tussen gebouwen.

 
KNX city

KNX is 25

20 oktober 2015 was dé dag van KNX! De 25ste verjaardag van KNX werd wereldwijd gevierd met het grootste KNX event ooit in de geschiedenis van KNX.  

 
 
ise

KNX op ISE

ISE is Europa´s no.1 show voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. De beurs wordt gehouden van 7 tot 10 februari in Amsterdam. Opnieuw zal KNX meedoen met een eigen stand en 15 mede-exposanten.

 
light and building

KNX op ISH

Het belang van HVAC-oplossingen op basis van KNX groeit. Dit is te zien op de grootste beurs voor verwarming, ventilatie en airconditioning in Europa, de ISH-beurs.

 
 
light and building

KNX op light+building

KNX Association blonk uit op light+building 2016 in Frankfurt met vier stands, die samen een oppervlakte van meer dan 1000 m² besloegen. De meest uitlichte onderwerpen waren Internet of Things (IoT), KNX Secure, het nieuwe ETS Inside en KNX in de Verenigde Staten.

 
light and building

WorldSkills | EuroSkills

De grootste vaardigheidscompetitie voor de wereld van de vakman bestaat uit 50 grote vakgebieden, onder andere ook Vaardigheid 18, “Elektrotechnische Installaties”, gebaseerd op de KNX-technologie.