Zur Startseite

KNX-gecertifieerde producten

KNX-gecertificeerde producten

Eén van de sterktes van het KNX-systeem is dat elk product met het KNX-label niet alleen een verklaring van de fabrikant heeft, maar een resultaat is van conformiteitstesten uitgevoerd door geaccrediteerde derden, namelijk testlaboratoria. Tijdens deze testen wordt niet enkel getest of het product het KNX-protocol ondersteunt, maar dat de nodige gegevens gecodeerd zijn volgens de door KNX gestandaardiseerde datatypes.

Dit resulteert in producten van verschillende fabrikanten en verschillende toepassingen die kunnen worden gecombineerd tot een werkende installatie. Bovendien kunnen de meeste van deze toepassingen bestuurd worden met ETS-software.  

Als u interesse heeft in het KNX-certificeringsproces, kijk dan op de pagina Certificering van producten.

Zoekmotor KNX-geregistreerde en -gecertificeerde producten

Met de onderstaande zoekmotor kunt u geregistreerde en gecertificeerde producten opzoeken volgens productfamilie en producttypes.

Kies eerst de gewenste productfamilie (bv. verlichting) en selecteer daarna het gewenste producttype (bv. dimmer). Hierna toont de zoekmotor alle KNX-fabrikanten met geregistreerde/gecertificeerde KNX-dimmers evenals het bestelnummer van deze producten.

ZOEKMOTOR

Kies een productfamilie